Trägavel

18.11.13
  Något jag riktigt fastnat för är trägavlar, gärna med ett äldre inslag. Det blir en så mycket mysigare stämning! Just nu sover jag i en MALM säng från IKEA, börjar tröttna på den enformiga stilen och vill ha något annorlunda. Det svåra om man ska ha en trägavel är vad sängstommen ska bestå av, själv gillar jag inte att bara ha madrasser, isåfall blir det ett överdrag. Men det känns som att det blir väldigt mycket tyg. Det blir något jag får spinna vidare på... Men nog ska jag hitta lite snygga träplankor medan! 

Mina novembergranar

17.11.13
Minigranar och vaser från IKEA
 
Börjar julpyntet rätt tidigt i år i denna form! Fann inspiration härifrån. Ett simpelt och väldigt stilrent sätt att julpynta! Granarna behöver bara växta till sig då de ser lite glesa ut så är de perfekta. Fattas bara stjärnan i toppen! 

Bedrooms

16.11.13
 
Två fina sovrum. Vill så gärna ha det här vita trägolvet. Det blir en helt annan känsla i rummet än ett tråkigt ekgolv, dock kan det var väldigt fint också men jag tycker att vita trägolv har en annan charm. Stolarna på bilen i ett shell-liknande modell skulle jag vilja ha som en datastol... Just nu har jag en vinglig utestol (ihopfällbar) som kommer från IKEA, som inte direkt är den skönaste att sitta i. 

Welcome to my place...

15.11.13
Välkommen lär jag väl säga... Har bloggat sedan 2008 med en mängd olika bloggar och "teman". Nu satsar jag på det jag älskar mest. Fotografering och inredning. Mina två favorithobbies kan man säga! Här kommer ni att få se egenfotade bilder, lite vardagsliv, inpiration om allt och lite till, min allt för långa önskelista på saker och ting (shopaholic som alla säger) och lite av min inredning här hemma..
 
Här kommer jag kanske inte skriva 4 inlägg om dagen, varje dag. Hellre 4 inlägg med extra kärlek. Vil inte pressa ut tråkiga och enformiga inlägg utan ge lite extra.  Hoppas ni kommer gilla allt och ska försöka att hålla er uppdaterade! ♥

Hem

Lever lyckligt mitt i Sörmland med sambo, katt och kamera på 58 kvm. Drömmer stort och tänker allt för mycket. Har en enorm kärlek till all sort inredning, pyssel och fotografering som går att tänka sig. Som tur går det hand i hand och vad passar då bättre än att sätta ihop allt i en blogg?

Kategorier

Arkiverat

Hemsida

Pinterest

Instagram