Fredag morgon

30.08.13
 
God morgon! Vakna upp med halsont, snuva och allt där till. Efter en rätt så sömnlös natt får vi se om man orkar med dagen! Blev en gó frukost idag. Smootie, varm choklad m.m för att lindra halsen. Invigde en av mina supersöta muggar med kossor på. Visar tydligare senare! Snart drar jag iväg för att fotografera ett Triathlon, i natt blir det jobb pub/nattklubb. Vi får se hur kroppen orkar med! 

Mitt underverk

29.08.13

IKEA PS 2012

16.08.13
 
Införskaffat nytt till vardagsrummet. Blev verkligen en stor förändring! Hade tänkt utföra ett litet projekt med borden och ändra dem, men nu när de står här så känns de perfekt som de är! Om inte annat så gillar katten det, perfekt att leka på hyllplanet. Borden kommer från IKEA och kostar 299 SEK styck.

scones

10.08.13
 
Det blev nybakat nu på morgonen till mig och prinsen. ♥ ÄLSKAR att äta nybakat på morgonen, bland det bästa jag vet!! Nu ska jag plocka undan sedan fixa mig lite, för idag är det första dagen på jobbet! Överlycklig, igår fick jag reda på att jag fått jobb. Sjukaste känslan! Idag är det bara introduktion, så vi får se hur det går! 

Min underbara

09.08.13


Salt och peppar

07.08.13
 
Idag fick jag hem ett litet paket från Panduro. Som jag har väntat!! Med i det paketet var svart färg, så nu har jag gått lös med sprayburken! Mina första offer blev ett par salt- och pepparströare. Gillade inte direkt träfärgen så  plockade isär dem och vips! Svarta! Blev så sjukt mycket snyggare och passade mycket bättre in i köket! 
 

Vitaste väggfärgen!

06.08.13
 
Då jag har planer att måla om sovrummet (så fort jag får ett OK från hyresvärden) så ska det bli vitt! Har många gånger målat med vitt men aldrig blivit helt hundra nöjd med resultatet, alltid har det lutat mot gult eller rött vilket jag inte gillar! Har hört att man ska gå mot en ljusgrå-vit färg för att att få "bästa" effekt. Men jag vill verkligen ha kritvit och nu verkar jag ha hittat det!! Alcro tog tidigare fram en kritvit färg, den låter verkligen perfekt. Gäller bara att jag hittar en affär så jag kan se den på något annat än en dataskärm! Det är inte det lättaste när man flyttat till en ny stad och inte hittar någonstans! 

Ollie and Seb Haus

03.08.13


Pastellmani

01.08.13
 
Här har ni två av mina senaste favoriter. Den mintgröna kudden beställde jag nyss hem från H&M och den multifärgade är jag så sugen på!! Och priset är ju helt underbart. Ska leta efter mer fint på Ellos och sen ska jag slå till! 
 
Denna pastellmani har verkligen slagit till mig med. Det skulle verkligen pigga upp vårat mörka vardagsrum! Lägenheten är fortfarander rätt så tom sedan vi flyttade in. Men det kommer nog fyllas mer och mer med tiden! ♥

Hem

Lever lyckligt mitt i Sörmland med sambo, katt och kamera på 58 kvm. Drömmer stort och tänker allt för mycket. Har en enorm kärlek till all sort inredning, pyssel och fotografering som går att tänka sig. Som tur går det hand i hand och vad passar då bättre än att sätta ihop allt i en blogg?

Kategorier

Arkiverat

Hemsida

Pinterest

Instagram