Projekt lastpall #2

29.04.13
 
Del två i mitt lilla lastpallsprojekt. Hade en färg ("laktris") hemma som jag tog och måla hela pallen så nu står den på tork! Ska försöka hitta mig ett par snygga ben/hjul som ska sitta på, men får se hur det går.. Kommer antagligen ta ett tag innan man hittar några "perfekta". Sist av allt blir det att beställa en glasskiva, men det får nog vänta ett tag! ;)

Brunch

27.04.13
 
Idag blev det en amerikanska pannkakor till brunch. Första gången jag lagat dem och kände mig så duktig efteråt då pojkvännen glufsade i sig dem i ett nafs. Det är en nöjd flickvän det! Fortsatte mitt pyssel på lastpallen idag som ni ska få sen! Tror det kommer bli toppen!! 

Projekt lastpall

26.04.13
 
Här har ni mitt nya projekt!! Behöver nått nytt att göra och inkomstkassan ekar lite så det fick bli en DIY. Fick en lastpall i miniatyr (ungefär) av mamma så idasg har jag tagit dag i den och slipat den fin. Har lite idéer i bakhuvudet hur det ska sluta, så imorgon/övermorgon ska jag leta efter lite färg.. Stay tuned!

Kyla

08.04.13

Kylan som lyckats hålla sig borta senaste veckan är tillbaka. Blev till och med vinterjackan som åkte på imorse! Nu skiner solen ifall men än blåser det kallt, behöver vår nu!!

Senare åker jag in till Uppsala och spenderar kvällen där för inatt/tidigt imorgon åker jag till Afrika en vecka!! Ska bli underbart! Skriver mer om det sen ;) PoK


Hem

Lever lyckligt mitt i Sörmland med sambo, katt och kamera på 58 kvm. Drömmer stort och tänker allt för mycket. Har en enorm kärlek till all sort inredning, pyssel och fotografering som går att tänka sig. Som tur går det hand i hand och vad passar då bättre än att sätta ihop allt i en blogg?

Kategorier

Arkiverat

Hemsida

Pinterest

Instagram