ombre

09.11.13
 

Galen i galgar

06.11.13
 
Tips! Inne på Ica MAxi fann jag dessa. Älskar tunna galgar men inte haft världens sug att betala 129kr+ för ett trepack eller fempack. GISSA om jag blev glad när jag hitta dessa för 10kr/6stycken. Vilken prisskillnad. Fuskade lite i mitt shoppingförbud och inskaffa mig 2 paket. ;)

Helt fullkomligt kär.

01.11.13
Åh. Idag var dagen då vi kollade på ny lägenhet. Såg byggnaden, blev förälskad, steg in i lägenheten och blev fullkomligt kär. Den hade verkligen allt, trägolv, vita väggar, högt snett tak, djupa stora fönster och gamla trädörrar. Kände mig som ett litet barn på julafton. Det enda minus jag hitta var att den var lite liten. Men går absolut att leva med. Nu vet jag inte hur jag ska klara av att vänta till nästa vecka för att få veta om vi verkligen får den. Det står ifall mellan oss och fyra till. Men jisses vad jag håller tummarna!!

Hem

Lever lyckligt mitt i Sörmland med sambo, katt och kamera på 58 kvm. Drömmer stort och tänker allt för mycket. Har en enorm kärlek till all sort inredning, pyssel och fotografering som går att tänka sig. Som tur går det hand i hand och vad passar då bättre än att sätta ihop allt i en blogg?

Kategorier

Arkiverat

Hemsida

Pinterest

Instagram