xoxo

30.10.13
 
God morgon. Ägnar lite tid vid datorn innan jag far iväg till jobbet. Sen har jag två dagar ledigt. GUD SÅ JAG LÄNGTAR. Första lediga på nästan två veckor. På fredag ska jag och mannen min iväg och kolla på ny lägenhet. Mer om det kan jag berätta sen! ♥

Måndagskväll

28.10.13
Ursäkta mobilbilden, men lite tomt på bilder för tillfället. Idag har det kliat lite extra i shoppingfingrarna när jag var nere på stan efter jobbet. Hitta några stickade tröjor som jag blev förälskad i, ena på bilden över. Stretade emot och håller tummarna att de finns kvar till nästa månad. Det här med shoppingförbud är inte min grej!

Most wanted from H&M Home

28.10.13
 
En minilista på lite fint från H&M Home. Har verkligen fallit för industristilen!! Man skulle väl kunna säga att jag vill blanda det med skandinaviskt och en gnutta urban inredning för att kalla det min stil. Har blättrat igenom allt för många tidningar, bloggar och webshopar och inköpslistan har bara blivit längre och längre! 

många dagar har passerat

26.10.13
Hallå!! Har första lediga dagen på länge från nya jobbet. Har varit otroligt kul att få jobba men skönt att kunna få sova någon timme extra. ♥ Men ledig blir jag inte idag. Ikväll väntas jobb halva natten och på det blir upp tidigt imorgon för ännu mer jobb. Idag är jag verkligen sliten, ligger i soffan med världens huvudvärk och förkyldning på G. Inte fråga på vad jag kommer vara imorgon... Därav den låga bloggningen senaste veckan. Helt slut alla dagar jag kommer hem! Men ska titta in så fort jag återfår lite energi!!

Landsväg

21.10.13
 
Lite torrt med bilder för tillfället. Ska försöka hitta något tillfälle att ta lite nya... Älskar hösten mest av allt men det suger kameramässigt när det känns som det är mörkt hela dagarna. Jobbigaste är att när det väl är ljust så jobbar jag oftast. Men en eller två dagar ska jag ha ledigt denna vecka så ska få se om jag hinner med att ta lite nya bilder! 

DIY TIPS! Hemmagjord tray

19.10.13
 
Dagens inlägg får bestå av ett litet diy tips från mig. Har letat efter en perfekt bricka för stillben men inte hittat någon för ett rimligt pris. Rotade runt här hemma och tog en gammal tavelram från ikea.
 
HOW TO ⨈ Det jag gjorde var att ta bort glaset, passepartouten och stödet på baksidan. Spraymålade hela ramen + baksidan med svart färg för att de skulle få lika glans och färg. Böjde ut de små plupparna/pinnarna på ramen så att de pekade innåt och var ett stöd för baksidan som man la över. WIPS, home made bricka. Har två små för tillfället; en på tvbänken och en på soffbordet fylld med diverse. På en har jag lagt glasskivan över baksidan så den blev lite pimpad, funkar det också!

Iittala outlet

18.10.13

En del av iittala outleten som jag besökte förra helgen. Så sjukt mycket fint och billigare!
 

Kossan sa mu

18.10.13
 
Hur söta är inte dessa muggar då? Fyndade dem för 15 SEK styck för någon månad sedan. 

Smutsmästaren

17.10.13
 
Äntligen efter cirka 4 månader börjar vi få lite ordning här i lägenheten. Med det lite mer växter och grönt. Siris absoluta favoritgöra hemma är att klampla runt i varenda växt, speciellt olivträdet där hela hon får plats i krukan! Man hinner dammsuga upp, men så är det jord överallt en halvtimme senare. Min lilla gofis. Går inte heller att vara arg på henne :-)

Winter is coming

16.10.13
 
 
 

Koppar koppar

13.10.13
 
 
Det har blivit allt för mycket shopping på senaste tiden. Nu är det verkligen köpstop till nästa lön landar på kontot! Jag får väl se hur länge jag klarar mig, enda utom mat och diverse så är det den där jobbiga väggen jag pratat om som ska fixas i helgen/veckan och där lär det köpas grejer! Nä, men dessa fina kopparljus är det sista jag får köpa denna månad. Annars är det vatten och nudlar jag får leva!

today today

12.10.13
Idag har föräldrarna varit här på besök och de åkte nyss iväg. Vi stack ut på en liten roadtrip till Vingåker Outlet där Iittala fanns (absolut största anledningen vi åkte dit!) och lite annat. Fanns så sjukt mycket fint. Meeeen köpte inget!! Eller okej, köpte bara en bricka, haha. Hade lite svårt att hålla mig. Och inte hann vi förbi bygghandeln som vi hade planerat. Jag får försöka hinna med det nästa vecka! Nu ska jag ta det lugnt hela kvällen tills imorgon då det väntas jobb.

Lite uppdatering på designen!

11.10.13
 
Tänkte bara dela med mig att jag har lagt in ett instagramflöde under menyn. Så numera visas ett litet bildspel av mina senaste instabilder. Tänkte att det skulle vara en liten skoj grej! Över hittar ni även länk till min hemsida, Pinterest (som uppdateras mycket flitigt!) och såklart min instagram.

autum

10.10.13
Bilden tog jag påväg hem från shoppingturen i måndags. 
 
Puh. Helt slut! Kom precis in efter en promenad. Jisses så kallt ute! Men fint är det, hösten är verkligen min favoritårstid. Så underbart med alla färger, fina kläder och mysiga hemmakvällar. Det kan inte bli bättre än så!

Light me up

10.10.13
 
Här är en del av det som var i påsen. Två fina ljusstakar. Har länge letat efter ett par perfekta långstånkar och igår fann jag dem på Mio! Nu gnistar det så fint på tv-bänken. Blev toppennöjd. Sprang även in på Plantagen och köpte lite gröna växter.
 
Mer i påsen var en present till mor min, så den kan jag inte visa. Mina föräldrar kommer ner hit på lördag. Så då ska pappa få hjälpa med med mitt lilla väggprojekt som jag ska berätta mer om sen!

Höstshopping

08.10.13
 
Gårdagens shopping. Lite standard grejer, tavlor, filt, lite växter. Har också äntligen köpt kruka till mitt olivträd. På affären fick jag överväga att ta en allt för stor då den mindre storleken var 2cm för låg. Gissa om jag blev sur? Just nu ser trädet ut som ett barn i vuxna skor (haha). Men förhoppningsvis växer den på sig! Om det önskas kan jag visa den senare! 
 
Vad som finns i påsen visar jag imorgon eller övermorgon. Nu blir det iväg och jobba. ♥

DIY kapphängare tips!

07.10.13
 
Tips!!! Hittade denna hos Weekday Carnival DIY och tyckte det var sjukt coolt! Har själv letat efter en perfekt kapphängare men inte kommit någonvart där priset är okej! Denna DIY går nog på en billig slant, själv skulle jag nog doppa den lite i färg och fixa så att åtsättningen är lite stadigare. Men då blir ju självklart kostnaden högre! Just nu har vi sån där hemsk hatthylla här hemma i stål som finns inprincip i alla hyresrätter. 

Tapetsnack

06.10.13
 
Här har ni några av mina tapetfavoriter, samtliga från ellos. Skulle verkligen vara så sjukt häfrigt att ha den betonginspirerande eller liknande i kök eller vardagsrum. Här har vi det negativa att bo i hyresrätt! Blir verkligen deprimerad att kolla runt i hall, vardagsrum och kök. Det är så sjukt tråkig miljö! I köket har vi en grotesk (enligt mig) fondvägg med bruna och silvriga cirklas. Bläh. I hall och vardagsrum är väggarna täckta med en mörk, mörk grå tapet och ljusgråa garderober i hallen. I Vardagsrummet har vi två groteska väggar som är egentligen baksidan av garderober/skåp som vi varken får måla eller tapetsera. Det är skruvar och hålar hit och dit som syns och hyresvärden vägrar göra nått åt det!! Så för tillfället ligger min största fokus på de väggarna. Men fantiserar lite om hur resten av lägenhetens väggar ska prydas...

Hem

Lever lyckligt mitt i Sörmland med sambo, katt och kamera på 58 kvm. Drömmer stort och tänker allt för mycket. Har en enorm kärlek till all sort inredning, pyssel och fotografering som går att tänka sig. Som tur går det hand i hand och vad passar då bättre än att sätta ihop allt i en blogg?

Kategorier

Arkiverat

Hemsida

Pinterest

Instagram