Busfrö

31.07.13
 
Här har ni vårt lilla busfrö. Hon är hur gosig som helst, klumpigaste katten jag träffat, galnaste men ändå sötaste. Hon har världens sötaste markering och på ena bakbenet har hon gråa fläckar, så söt!! Hon har för tillfället gått igenom säkert 10 namnbyten, men för tillfället heter hon Siri.
 
Just nu ligger hon här bredvid mig och sover. Så söt. ♥

Lyxfrukost

31.07.13
 
Idag körde jag en lyxfrukost. Tog en promenad till affären och sedan gjorde jag kokospannkakor med hallon. Hur gott som helst!! Samtidigt fick jag brottas med med vår nya familjemedlem (som jag ska visa den!!) som verkade äääälska dessa pannkakor! 

Soffbord

30.07.13
 
 
Här har ni mitt nya projekt. Ni får ursäkta mitt otroligt dåliga och otåliga photoshoppning ;) Ska få mitt gamla soffbord sålt så ska jag ersätta det med två av dessa i allafall. Har precis beställt hem kontaktplast i marmor och sprayfärg. Bordet är från Ikea och kostar 399 SEK, inte alls dyrt med andra ord! Problemet är väl att jag har 10 mil till närmsta Ikea men ska försöka flörta med mor och far som kommer hit om två veckor, så får de svänga förbi Ikea på vägen hit! ;-)
 
Inspirationen fick jag från denna

God morgon ♥

26.07.13
 
God morgon! Precis ätit frukost och nu blir det  ut på promenad. Ska inhandla lite kattgrejer då vi får en liten familjemedlem snart! ♥ Längtar så och det ska bli så skönt att få lite sällskap på dagarna! Nej, men nu lär jag göra mig klart! Skriver senare! 
 

Marmor

24.07.13
 
Jag har blivit sjukt sugen på att marmrera något... Mitt köksbord känns som det perfekta offret! Det skulle bli sjukt snyggt! Tänkte använda mig av kontaktplast eller något liknande, lär bara hitta en som är tillräckligt bred! Måste ha minst 85cm bredd... Sen ska bara den bruna väggen bli vit och fler tavlor ska hängas upp så är matplatsen klar! 

Training

20.07.13
 
Hade planer att gassa i solen nu på eftermiddagen medan mannen tränade, men solen försvann lika fort som vi kom på plats. Slutade med att jag låg och titta på och tog lite kort. 
 
Ska försöka få lite motivation till att blogga igen!! Gotta keep trying!!

Mitt nya hem

02.07.13

Detta är pirrigt. Nu blir jag och prinsen min officiellt sambos. Flyttlasset går senare i veckan, idag far jag hemåt för att packa ihop allt i andra lägenheten. Detta ska bli så kul! Denna lägenhet behöver mycket uppfräschning, så det blir en del renovering innan ni får se riktigt hur det ser ut!! Vi börjar med att fylla på med möbler!!


Hem

Lever lyckligt mitt i Sörmland med sambo, katt och kamera på 58 kvm. Drömmer stort och tänker allt för mycket. Har en enorm kärlek till all sort inredning, pyssel och fotografering som går att tänka sig. Som tur går det hand i hand och vad passar då bättre än att sätta ihop allt i en blogg?

Kategorier

Arkiverat

Hemsida

Pinterest

Instagram