owl

21.12.13
 
HUR söt är inte denna då? Fynda för 20-30 riksdaler när jag vandrade runt i Norrköping i jakt på julklappar. Hittade en liten butik fylld med småprylar. Blev minst sagt helt galen, längtar till nästa gång jag tar en shoppingtrip dit. Men då lär jag nog ha sambon i hand för att kunna hålla mig i styr :-)

Jul 58 kvadratmeter

20.12.13
 
Snart är julen över och har inte lagt ut några julbilder alls.. skäms! Jag har varit väldigt snål med julpynt i år, när vi ändå ska flytta blir det bara jobbigare att släpa med massor av julpynt. Så det är nästa år vi får köra fullt ut! Denna gång blev det lite enklare grejer, röda ljus, röda gardiner och lite fina julsnören hit och dit. 
 
På söndag åker jag upp till min kära familj och stannar där tills den 25:e och firar jul med släkten. Så då kan ni absolut inte förvänta er någon uppdatering! Men lite bilder ska jag se till att ta. ♥

New Years Eve

18.12.13
 
Igår kom smällen att snart är det julafton och därefter nyår. Paniken slog till och vad saten ska man ha på sig?! Skulle verkligen haffat en Rebecca Stella när jag hade chansen, nu efteråt vill jag bara slå mig själv i huvudet och fråga "varför mattis? varför köpte du inte den?!". Annars har jag kikat på klänningen hos Ivyrevel, galet snygg, fast hade mer än gärna skippat axelpuffarna. Åh vilken ångest klädval kan ge... Vill inte se ut som en vandrande julgran heller bland alla haha. Har ni tips på klänningar/toppar, kommentera gärna!!

cocky redhead

13.12.13
 

Most craving - december

11.12.13
 
Mest inredning, såklart. Vad hade ni annars förväntat er? Har redan bilden klar i huvudet hur nya lägenheten ska se ut. En blanding av rustik, industrial, ett gäng kristaller och vitt men också lite chic och stilrent. Haha, sjukaste blandningen? Får se hur det blir tillslut, kanske lite väl mycket kaos. Kristallkronan har jag redan siktat in mig på och kommer hänga så fint i hallen tillsammans med klädhängaren och några fina metallhängare. Lite pryd med plåtburkar och trälådor i köket blir toppen. Tavlor vill jag bara ha fler och fler som ska täcka väggarna och så drömmer om Tom Dixon lampan lite väl mycket... 
 

linne Kandee - glas Åhlens - kristallkrona Åhlens - trälåda H&M - san francisco tavla Artilleriet.se - pioner tavla Smäm.se - klädställning IKEA - lampa Tom Dixon - burkar ?

Say Something

09.12.13
 

Andra advent (redan!!!)

08.12.13
Och nu har jag varit borta ett bra tag... Så ska sammanfatta mig kort: 1. Har brutit mitt shoppingförbud cirka 10 gånger så tillslut bestämde jag mig att jag inte längre har shoppingförbud. (Så fort jag får mig tid att fota ska jag visa allt!) 2. Det har börjat snöa så numera sladdar jag runt påväg till jobbet och känner mig som ett barn. 3. Hunnit hem en sväng till Gävle och träffat familj och kompani. 4. Jobbat arslet av mig. 5. Och bästa nyheten någonsin. Fått lägenhet!!! Inte den vi önskade men ifall i huset bredvid och som tur lite större. Så första februari flyttar jag och mannen till en fin sekelskifteslägenhet och jag har redan en sjukt lång shoppinglista för inredning. Gud så jag längtar.   

Hem

Lever lyckligt mitt i Sörmland med sambo, katt och kamera på 58 kvm. Drömmer stort och tänker allt för mycket. Har en enorm kärlek till all sort inredning, pyssel och fotografering som går att tänka sig. Som tur går det hand i hand och vad passar då bättre än att sätta ihop allt i en blogg?

Kategorier

Arkiverat

Hemsida

Pinterest

Instagram