sjuklingen tittar in!

30.09.13
 
Gokväll! Är återigen sängliggades och mår inte toppen. Har inprincip varit själv de senaste dagarna då kärleken har varit och jobba dygnet runt! Tur att jag har vår lille Siri till sällskap. Borde verkligen ta till mig lite och jobba men kroppen säger verkligen nej! Istället blir det jag, några inredningstidningar och tända ljus i väntan på att sambon kommer hem.
 
Bloglovin

Ett försök till självporträtt....

28.09.13
 
Detta varvat med jobb har hållit mig upptagen senaste dagarna. Ansiktet blev verkligen toppen (saknar bara ögonfransar som jag verkligen inte kan göra!!), nu mot slutet när jag höll på med tröjan höll jag på att dö och orkade verkligen inte så den är så slarvig som det bara går att bli. Annars, rätt så nöjd!

Hår BOMB

25.09.13
 
GISSES vilken crave jag har fått på page-frisyrer och liknande. Så jäkla snyggt! Men för mig med beslutsångest så älskar jag ena dagen långa lockar och andra dessa över. Men på senaste tiden har jag verkligen funderat att ta mig till frisören och klippa till ordentligt. - Gärna med en lugg till!
 
edit: Märkte nu efter att kvaliteten på bilderna inte var precis toppen då jag tog dem från mobilen. Hoppas de duger ändå!!

Lovin' my baby

25.09.13
 
 

Lördag 21 september

21.09.13
 
God morgon! Första jag gjorde när jag vakna var att åka till affären och köpa lite go och färsk frukost (bästa som finns!!). Har tagit en dusch och ligger nu i sängen och tittar på lite serier. Vet inte vad som slagit till men har verkligen noll ork till nånting.. Ska försöka rycka upp mig och få lite saker gjorda!!

Tröttast idag!

19.09.13
Ledsen för att jag varit frånvarande! Haft lite grejer för mig. För tillfället sitter jag och bläddrar igenom iOS7 och dess nyheter i telen! Är helt slut just nu. Imorgon kommer några av min prins vänner och stannar över helgen. Så det kommer vara full rulle här men ska försöka uppdatera ändå. <3

När man flyger iväg

17.09.13
 
Här har ni mitt i mitt essé. Ibland får jag sån kick och vill bara rita hela dagarna.. Här har ni dagens resultat. Dock så många brister, men det är verkligen inte det lättaste att att bara rita med en musplatta som verkligen har 0 tryckkänslighet. Får se om det blir något jag införskaffar mig senare i veckan! Håret blev bara kaos haha! Visste inte alls hur jag skulle få fram det bra. Bättre lycka nästa gång! ;)

When I wake up

17.09.13


Ljuset i vårt sovrum ibland, amazing. Jag älskar det! 

Måndagslunch

16.09.13


Idag åkte jag och min prins åt åt kinabuffe. Så himla gott och behövligt med lite egentid. :-) 

Måndagen

16.09.13
 
Ser att lite folk har tittat in här, så glad jag blir!! För tillfället sitter jag och bättrar på mitt CV, sedan förra veckan blev jag med jobb nummer två (glad!!). Vid event och tillställningar arbetar jag numera för en nattklubb! Sjukt kul och alla anställda verkar vara helt underbara. Men nu ska jag återgå till CV och sedan blir det ett försök till lite kreativitet.

Mer tavlor åt folket!

13.09.13
 
Här har ni tre egenproducerade tavlor som kommer att komma upp på min vägg inom sinom tid! Citaten är från en serie, White Collar. Vissa monologer de har, helt otroliga. Älskar dem! Speciellt Mozzie med sina smarta ord, haha! Dock har tavlorna sina små deffekter, det ska fixas. Den sistnämnda vet jag inte riktigt hur jag ska få ihop, meningen flyter inte riktigt ihop och jag vill absolut inte göra den längre. Det är något jag får fundera på! Men annars är jag faktiskt nöjd. Rent och simpelt är min signatur kan man säga.

Tavelhyllor

12.09.13
 
Ikväll ska det upp lite tavelhyllor, än så länge två vita. Har inte införskaffat mig några tavlor än men ska försöka hinna med det så fort som möjligt, bara jag lyckas komma på vad det ska vara för grafiska tryck! Har ju några egengjorda som jag funderar på att använda. Det återstår att se! 

Kvällsmat

11.09.13



you make my heart beat

11.09.13
 
Idag tog jag mig lite tid att fotografera i det fina ljuset.
Självklart skulle min lilla ögonsten vara med hela processen! ♥

Onsdag morgon

11.09.13
Godmorgon! Har fått lite kvalitétstid med mitt hjärta, ätit nybakat bröd till frukost och nu ligger jag och myser i sängen till bra serier. En mycket bra start på dagen! Får se vad dagen bjuder på. xo

Cow cow

10.09.13
 
Tog en sväng förbi Lager157 för att köpa lite basic och fyna även två fina tröjor. Här är ena. Enda sen jag såg Kenza med sina sjukt häftiga ko-shorts blev jag lite smått galen i trycket! Så när jag fann något för endast 80 ynga kronor kunde jag inte låta bli!

A place for sleep

09.09.13
tavlor Kandeeshop ⨈ bordslampa Ellos ⨈ tray DIY 
 
Vi har ett otroligt litet sovrum, men försöker göra det bästa av det hela! Kanske märks att jag fått en liten crush i färgen orange? Såväl som bloggen så har även sovrummet fått lite färg! Ska också införskaffa mig två sänglampor i samma färg som jag tittat på länge! Jag älskar också verkligen att vi har altan vid sovrummet, nu står den tom men det får bli ett projekt i vår. Fler bilder på sovrummet får ni se någon annan gång. Idag är jag ensam hela dagen då sambon reser ända ner till Skåne över dagen så nu står det storstädning på G!
 
ps. katten Siri älskar när jag fotograferar och helst vill hon vara framför linsen. Kanske syns på någon av bilderna? ;) Varje fotografering är numera en utmaning! ds.

Black & White

08.09.13




Klär min telefon

06.09.13
 
Pimpade min iPhone idag! Tog en trip till Eskilstuna handlade present och med mer fick jag hem ett skal. Pimpade till det lite extra och använde ljusturkost presentpapper att ha bakom! Aldrig varit ett fan av guld men nu var det dags.. :-) Har även kvar lite kontaktplast av marmor så det blir att testa det sen!

Resultat

05.09.13
Vårt sovrum börjar äntligen få form. Igår blev jag klar med väggarna och imorse blev byggarbetarna klar med vår (min snarare haha!) garderob. Imorgon tänkte jag visa hur allt ser ut hittills. Äntligen känner jag att vår lilla lägenhet börjar ta form och kännas om ett hem! Idag har jag gått lös på vardagsrummet och storstädat och möblerat om lite. Nu är det slut på krafter och sängen kallar! Natti

Triathlon 2013 #2

05.09.13

Vitt vitt vitt!

03.09.13

Förkylningen har äntligen börjat lätta så nu har jag satt igång med målning av sovrummet. Tog en kort paus nu medan spacklet torkar. Vilken skillnad säger jag!! En vägg är klar och rummet blir så mycket ljusare och fräschare! Längtar till det är helt klart och jag kan börja möblera och fixa. Min favoritsyssla!!

 


Triathlon 2013

02.09.13
 
Här har ni fyra bilder från tävlingen i fredags! 917 bilder slutade i 216. Helt sjukt hur många dubbletter och suddiga bilder man tar haha... Blev rätt så nöjd iallafall! Mer bilder kommer sen om jag vågar visa dem... :)

Sängliggandes

01.09.13

Halsont och allt från i fredags hänger kvar och nu har jag åkt på en riktig förkylning. För tillfället är jag sängliggandes men jobbar på med bilderna från tävlingen i fredags, kan visa några senare! Trotsade förkylningen hela helgen så har även hunnit med två nätter jobb på pub/nattklubb. Men nu lider kroppen!


Hem

Lever lyckligt mitt i Sörmland med sambo, katt och kamera på 58 kvm. Drömmer stort och tänker allt för mycket. Har en enorm kärlek till all sort inredning, pyssel och fotografering som går att tänka sig. Som tur går det hand i hand och vad passar då bättre än att sätta ihop allt i en blogg?

Kategorier

Arkiverat

Hemsida

Pinterest

Instagram