In bed

16.02.13
 
 
God morgon! Första morgonen då jag kunde sova ut och inte stressa över något. Flytten är heeelt klart och både sov- och vardagsrumrenoveringen blev klar i fredags, dvs vitt, vitt överallt! Detta firades med mysig frukost i sängen innan jobb.  

höga tak och djupa fönster

04.02.13
 
 
Kan med glädje meddela att imorgon blir första natten i vår nya lägenhet. Fick nycklarna i måndags och stora flyttlasset går imorgon. Dock har otåliga jag tjuvstartat och började flytta över grejer redan i måndags. 
 
Lyckades efter många om och men sätta upp min fina kristallkrona i hallen med den livfarliga "stegen" jag byggde av flyttkartonger och en ostadig pall. Hallen är nästan färdig och saknar bara lite detaljer. Nu är det bara kök, sov- och vardagsrum kvar att flytta och packa upp.
 
Kommer garanterad blogga en del framöver med bilder från nya lyan. Dock får jag troligen inte internet fören nästa vecka (morr) så det får nog vänta tills dess. 

Hem

Lever lyckligt mitt i Sörmland med sambo, katt och kamera på 58 kvm. Drömmer stort och tänker allt för mycket. Har en enorm kärlek till all sort inredning, pyssel och fotografering som går att tänka sig. Som tur går det hand i hand och vad passar då bättre än att sätta ihop allt i en blogg?

Kategorier

Arkiverat

Hemsida

Pinterest

Instagram